Presentació de la Nova Organització del CEB  14/03/2016

Amb data 14 de març, la Gerent del Consorci d’ Educació de Barcelona, Mercè Massa, ens ha reunit als dos sindicats majoritaris, UGT i CCOO per tal de presentar-nos l’estructura organitzativa del CEB.

La intenció de la nova gerència del Consorci és que hi hagi un model únic de centres públics. La nova gerent ens va proposar treballar per trobar un sistema únic, i equiparar-nos a la Generalitat, aplicant-nos la mateixa normativa que en els seus centres.

Com a representants de la part social ens vam mostrar en desacord en la proposta, ja que hi ha molts de punts a tractar per tal de no sortir perjudicats, com ens ha passat fins ara, que no només no ens han afegit les coses positives de la Generalitat, sinó que ens han aplicat les negatives, i hem perdut les positives de l’Ajuntament.

Amb el model de llista única, què passarà amb els interins, si hi ha sols una  llista? Els interins que ara estan als centres municipals quedaran amb un  nombre més baix de puntuació, i molts d’ells es quedaran sense feina.  També vam exposar altres punts, com la possibilitat que tenen els docents de la Generalitat de fer acció educativa a l’exterior. El tema de no poder accedir a intranet també va sortir entre d’altres temes.

    

Des dels sindicats hem demanat una interlocució clara, com teníem quan estàvem a l’IMEB. No estem d’acord amb un model únic que més que anar en el nostre benefici, anirà en detriment del nostre professorat.