Campanya Solidària de Nadal 2015

 "UNA JOGUINA, UNA IL·LUSIÓ"

Com cada any, comencem una campanya solidària de Nadal. Aquest any, com en els anteriors, volem promoure una campanya per ajudar als més desafavorits.

Tots sabem que hi ha molts col∙lectius de persones que es troben en situació de pobresa i en risc d'exclusió, i que están augmentant de manera alarmant en el nostre país, sobrevivint amb rendes per sota del llindar de la pobresa.

Per això, l'any passat vam dedicar la campanya a l'ajut de material escolar i  didàctic per a un centre d'educació primària del districte del Raval, amb el qual vam contactar gràcies als companys de la FETE; aquesta vegada hem contactat amb els companys de la FSP i ens han posat en contacte amb un centre d'acollida de nens i nenes afectats per maltractaments, i pensem que la vulnerabilitat d'aquest col∙lectiu d'infants, tant "especial" en què es troben, fa més necessària la solidaritat i col∙laboració de tots, amb l'única finalitat de fer‐los feliços.

La Secció Sindical dels treballadors i treballadores de la UGT i el Comitè d'Empresa sabem que és una època difícil per a tots/es, però això no ha de ser l'excusa per no ser solidari amb qui més ho necessita. Per aquest motiu, farem la recollida de joguines per a nens i nenes del centre d'acollida de 0 a 12 anys i, tal com ens sol∙licita la direcció del centre, us facilitem la

relació dels infants, per edats, que es troben en el centre:

• 6 nadons, de 0 a 1 any

• 7 maternals, d'1 a 3 anys

• 6 preescolars, de 3 a 6 anys

• 11 escolars, de 7 a 12 anys

Ens agradaria poder comptar amb la vostra col∙laboració en la difusió de la campanya per recollir un gran nombre de joguines.

Us adjuntem el cartell de la campanya "Una joguina, una il∙lusió". El termini de recollida de joguines és fins al dia 4 de gener. És important que les joguines que doneu sigui noves.

Punts de recollida: Al Raval podeu deixar les joguines a la Federació de Serveis Públics (FSP), a qualsevol membre del Comitè d'Empresa, o a qualsevol delegació de la UGT, a l'atenció del Comitè d'Empresa.

Volem agrair‐vos personalment la vostra col∙laboració, i us demanem que feu la máxima difusió possible de la campanya, perquè la causa s'ho val.

Salutacions i Bones Festes, 

Comitè d'empresa UGT de Catalunya