Reunió amb el Regidor d'Educació  Raimundo Viejo i la Cap de Gabinet Montserrat Moliner 27/10/15

Hem assistit 11 persones, de les quals 4 eren famílies de 4 Escoles Bressol, la resta Educadores i representants sindicals.

 Després de dues hores de reunió amb una calor quasi insoportable (vull pensar que accidentalment) no hem tret res de nou.

Des del col·lectiu hem fet una descripció global de la problemàtica que ens trobem diàriament a les Escoles Bressol. I hem estat totes d'acord en que abans d'obrir més centres haurien de millorar les condicions en les quals estem treballant als centres 0-3, prioritats han de ser disminuir les ràtios i augmentar les hores de suport educatiu, cosa que tindria un benefici directe en l'atenció a les criatures. El Regidor ens explica que volen establir un calendari, prioritats i un diagnosi del problema i per això s'ha creat a l'IMEB un grup de treball.

Aquestes són les conclusions que hem pogut extreure després de la intervenció per part de la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament de Barcelona

Les ràtios de moment no es poden modificar, abans voldrien fer una mapa escolar de la ciutat, tenint en compte tots els centres de diverses titularitats i les diferent necessitats i realitats socials.

En referència al suport educatiu hi ha la possibilitat de recuperar la mitja hora a partir de setembre de 2016, sempre i quan, s'hagi solucionat el procés judicial al que està subjecte. La borsa de hores no es pot modificar per estar vetat per la resolució d'aquest judici.

HEM DE CONTINUAR LLUITANT PELS NOSTRES DRETS I ELS DRETS DE LA PETITA INFÀNCIA DE LA NOSTRA CIUTAT!!