Reunió Consorci -  Abonament de l' 1% - 05/05/2016

Avui  ens hem reunit amb els responsables del Consorci per tractar el tema de l’1%.

La informació es la mateixa que us vam donar la setmana passada. Estem fent les gestions pertinents per poder abonar l’1% a la nòmina del mes de maig.  L’informe de l’Ajuntament és favorable per a  tots els col-lectius de treballadors del CEB (funcionaris, laborals subrogatas  i laborals propis del CEB) però encara manca l’informe pertinent de l’interventor de la Generalitat.  Malgrat això, s’estan preparant les nòmines, adaptant el sistema informàtic i lligant el finançament per tal de fer efectiu el pagament.

Ens demanen paciència;, donat que el procés ja esta en funcionament i estan posant-ho tot de la seva part per aconseguir arribar a bon port.

La qüestió de l’abonament del personal funcionari segons paraules de l’administració és per un tema de coherència, i de no causar greuges  entre els diferents col·lectius de treballadors que formen el Consorci. Se n’obliden que el greuge el patim tots plegats, en el moment que no hem cobrat  com la resta de personal que se’ls aplica el Conveni de l’Ajuntament.

Hi ha casos singular com aquells que han estat de baixa per maternitat, els jubilats, jubilacions parcials, contractes relleus que són casos especials, i que en el moment de fer efectiu el pagament hauran de reclamar a la Seguretat Social.

Per tal de poder atendre totes les consultes referents a aquest tema ens facilitaran una adreça de correu electrònic.

Tanmateix recordeu que nosaltres estem sempre a la vostra disposició per qualsevol consulta.

Us continuarem informant!

Delegats i Delegades PAS

                

pas@ugtimebconsorci.cat