Les Competències (Claus, Tècniques i Transversals) en la FP 23/05/17       

La UGT de Catalunya està compromesa amb la Formació Professional donat que és cabdal que les persones al llarg de la seva vida rebin la formació adequada ja sigui Inicial, ocupacional o permanent.

  
  
Tant la FeSP com la UGT IMEB-CEB apostem per a que la qualificació i l'acreditació de competències   consolidin els objectius dels treballadors i les treballadores: tenir una   ocupació de qualitat digna. 
  
  
Per a que el sistema   sigui dinàmic i flexible les persones hauran de tenir unes competències tècniques   i específiques puntuals en cada moment de la seva carrera i vida laboral. Aquestes es complementaran amb les competències claus i transversals que els   serviran de base per tal d'adaptar-se als canvis i tenir la mobilitat laboral necessària.
  
  
Una de les reclamacions per a aconseguir-ho (entre d'altres) és la creació d'un observatori de les   competències en el qual participin els agents socials juntament amb   l'administració per vetllar per a la seva actualització.
  
  
Reclamem un sistema àgil, dinàmic i obert que millori la qualificació i la formació professional. 
  
  
Volem saber la vostra opinió referent a l'avaluació per competències dins del sistema educo-formatiu per això us agrairíem que ens omplíssiu i donéssiu la màxima difusió al formulari.
  
  
La nostra pretensió és   millorar el sistema amb les vostres aportacions.
  
  
Jesús Martin Rivera FeSP-   Sector Ensenyament
  
  
Marcos Rozas UGT IMEB-CEB

  
  



EMPLENEU EL FORMULARI​