Convocatòria de la Promoció Interna Especial de 60 places de Gestió d'Administració General de l’Ajuntament de Barcelona 10/07/17

Us informem que han sortit publicades a la   Gaseta Municipal les bases per laconvocatòria   de la Promoció Interna Especial de 60 places de Gestió d'Administració   General, mitjançant concurs-oposició.

Cliqueu aquest link per veure les bases : PDF Bases Convocatoria

Hem aconseguit que el temari no fos excessiu   (la normativa marca 70 temes), arribant a un acord de 45 temes. i  finalment, hi haurà un sol cas pràctic a   desenvolupar d'entre cinc casos pràctics, creiem que aquesta es la millor   opció pels aspirants.     

Resta pendent per al darrer semestre la   promoció interna de E a C2 i la de C2 a C1.  

Us recordem   que per presentar la sol·licitud, les persones aspirants disposaran del   termini de vint dies naturals, a comptar de l'endemà de la data de publicació   de la convocatòria a la Gaseta Municipal.

Us volem recordar:

La UGT amb   col·laboració amb el Centre d´Estudis Financers, ha organitzat un curs de   preparació per el procés de   promoció de Tècnic Superior/Mig de Gestió.

El Centre d´Estudis   Financers és un centre especialitzat que porta més de quaranta  anys   d’experiència preparant diferents cursos y màsters dirigits als diferents   cossos de les Administracions Públiques. Per més informació de CEF .  cliqueu aqui.