Concurs de Trasllats - Escola Bressol 20/05/16

Us informem que el passat 18 de maig vam tenir una reunió amb els responsables de l'IMEB on ens van informar de la  publicació a la Gaseta d’avui el Concurs de trasllats per proveir llocs de treball vacants corresponents a escoles bressol i espais familiars per al curs 2016-2017.

 

En la reunió se’ns va informar que l'EBM Escorial no sortiria a concurs de trasllat aquesta convocatòria per tal de consolidar el projecte un curs mes. Des de la UGT hem demanat que l'IMEB s’encarregui de crear el perfil professional del lloc de feina per un centre amb les seves característiques. I per altra banda hem sol·licitat que si es fan formacions adreçades a l'atenció i la intervenció educativa amb infants amb NEE siguin obertes per a tot el col·lectiu d'educadors/es de bressol, atès que ens trobem amb aquest tipus de situacions en tots els centres.

 

Un altre punt tractat va ser el perquè els tres centres que estan pendents de remunicipalitzar (EBM Caspolino, EBM Enxaneta, EBM Els Patufets de Navas) no surten en la convocatòria i el Sr. Castiella, Gerent de l'IMEB, ens va argumentar que estan pendents de la decisió que prendran en base als informes jurídics.  

 

El termini per presentar la instància comença el dia 21 de maig i finalitza el 4 de juny. 

       

  

Gaseta Municipal
200516 Gaseta.pdf (3.91MB)
Gaseta Municipal
200516 Gaseta.pdf (3.91MB)
Bases Concurs Trasllats Bressol
0516 Bases trasllats bressol.pdf (220.42KB)
Bases Concurs Trasllats Bressol
0516 Bases trasllats bressol.pdf (220.42KB)