COMUNICAT UGT, OBJETIU ACONSEGUIT!! 02/12/16

Estimats companys i companyes, tal i com exigien els nostres afiliats, el passat mes de novembre la UGT va comunicar a l 'Ajuntament  que no negociaria mes calendaris, ni  bosses, etc  si no es prioritzava la promoció interna. El  dia 10 de novembre publicàvem:

 

"Per a la UGT és PRIORITARI E INAJORNABLE  la convocatòria immediata de la promoció interna especial, i no negociarem  cap altra proposta municipal que no reculli aquesta demanda."

Exigim la publicació i l'execució immediata de la promoció interna!!

 

Us comuniquem que a  la mesa general de negociació de 2 de desembre, hem signat el calendari d'oferta publica i promoció interna, on es prioritza la promoció interna !! .

 

Durant  l'any 2017 es convocaran totes les places pendents de Promoció interna.

 

En principi al mes de gener es convocarà la de Tècnic Superior Gestió, a l'abril la de Tècnic Mig de Gestió, a l'octubre promoció del grup E al C2 i al desembre del grup C2 a C1. També hem aconseguit que s'incrementi el nombre de places que passen de 50 a 60 per a cada una de les promocions de les categories d'administracio general.S'han afegit també 3 places per a T.Sup. Art i història i 5 places de Tècnic Sup. Enginyeria.

 

Si feu clic al link veureu el detall del calendari previst  pels propers 2 anys:

CALENDARI

  

Els treballadors i treballadores Municipals lluitem pels nostres drets !!

La promoció és un dret de tots els treballadors i treballadores municipals.