Avui aturada autoritzada de 12 a 12’15 H davant els centres de treball 02/10/17

 

CCOO i UGT com a membres de la Taula per la Democràcia, condemnem enèrgicament la violència exercida per part de les forces de seguretat de l’estat per intentar impedir el referèndum de l’1 d’octubre.
Les actuacions policials per desallotjar violentament els milers de persones que es van aplegar en els col·legis de Catalunya i per requisar el material per a la votació són absolutament inadmissibles i són una violació de drets civils i polítics i de la convivència de la societat catalana.
La Taula per la Democràcia expressa la solidaritat i l’afecte a totes les persones ferides i desitja que es recuperin ben aviat, alhora que considerem que aquests fets mereixen una resposta contundent.
Constatem la vulneració dels drets fonamentals i les llibertats democràtiques que s’estan produint per part del Govern i els organismes de l’Estat.
Per tot això, fem una crida al conjunt de la ciutadania de Catalunya, en la seva pluralitat i diversitat, a la defensa d’un marc democràtic que tingui per principi el diàleg i no la força, la política i no l’autoritarisme, el respecte i no la intolerància. La unitat és la millor defensa de la democràcia.
Com a resposta a la greu vulneració de drets i llibertats viscuda durant el dia d’ahir:
Convoquem a la ciutadania de Catalunya avui, dia 2, a les 12 hores, a concentrar-se davant de tots els centres de treball i davant dels ajuntaments.
Convoquem a tota la societat, patronals, empresaris/es, sindicats, treballadors/es, autònoms, entitats, institucions i tots i totes les ciutadanes de Catalunya a una ATURADA DE PAÍS el dimarts dia 3 d’octubre.
Fem una crida al conjunt de forces polítiques i socials de l’Estat Espanyol i d’Europa per a què facin tot allò que sigui necessari per garantir els drets fonamentals i les llibertats de la ciutadania de Catalunya.
Sortim al carrer, donem una resposta pacífica, contundent i democràtica. No tolerarem cap més agressió. Exigim la immediata retirada dels cossos policials.


ATUREM EL PAÍS
CATALUNYA, UN SOL POBLE